22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Yanni Bourguignon: “Ze was bang dat ik geen band zou hebben”

Foto: DPG Media

In 2024 worden Yanni Bourguignon en zijn vriendin Kelly voor de tweede keer mama en papa. Tijdens de eerste zwangerschap heeft Yanni heel wat geleerd en sommige dingen is hij van plan om anders aan te pakken.

“Toen Kelly voor het eerst zwanger was, heb ik weinig tegen haar bolle buik gesproken. Ze was daarom bang dat ik geen sterke band met ons kind zou opbouwen. Ze dacht: ‘Misschien is hij te jong voor dit alles.’ Maar zodra ik onze dochter voor het eerst in mijn armen hield, voelde het alsof alle puzzelstukjes op hun plaats vielen”, vertelt de acteur aan Tv Familie.

Op de set van ‘Familie’ kan Yanni gelukkig terecht voor de nodige tips and tricks bij een tweede baby. Heel wat van zijn collega’s hebben zelf twee kinderen en weten wat het is.

“En een heleboel mensen die achter de schermen werken. Maar weet je, de dag nadat ik wist dat ik vader ging worden, ben ik half in paniek een Standaard Boekhandel binnengestapt. Om het boek ‘Zo word je een superpapa’ te kopen. Maar uiteindelijk: ’t is de ervaring die telt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today