13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Yannick Bovy viert ‘The Crooners’ in Antwerpse Elisabethzaal

Volgende week zaterdag (12 oktober) mag Yannick Bovy 33 kaarsjes uitblazen, maar de jonge Antwerpse crooner zit nu al met zijn gedachten bij een geheel andere viering. Na het album ‘Yannick Bovy Celebrates Nat King Cole’ en het gelijknamige concert, waarmee hij succesvol toert in binnen- en buitenland, staat zijn volgende muzikale eerbetoon al in de steigers.

Op 24 oktober 2020 trekt hij namelijk met ‘Yannick Bovy Celebrates The Crooners’ naar de Elisabethzaal in Antwerpen. De tijdloze nummers van grootheden als Frank Sinatra, Tony Bennett, Nat King Cole, Dean Martin e.v.a. zullen er door Yannick, in de beste croonertraditie, met een geweldige liveband gebracht worden. Voor Yannick, die deze muziek met de paplepel meekreeg van zijn grootouders, wordt dit bovendien ook zijn eerste optreden in deze mythische concertzaal. ‘Yannick Bovy Celebrates The Crooners’ op 24 oktober 2020 in Elisabethzaal Antwerpen: een unieke gelegenheid om de beste songs uit ‘The Great American Songbook’ opnieuw – én in de beste omstandigheden – live te ontdekken! Tickets & info: www.ticketkopen.eu of +32 (0)70 345 345 (max. €0,30/minuut)

“Op 8 juni 2019 mocht ik met ‘Yannick Bovy Celebrates Nat King Cole’ in de Antwerpse Stadsschouwburg staan. Het werd een magische avond en werkelijk een droom die in vervulling ging voor mij. Dat ik nu met ‘Yannick Bovy Celebrates The Crooners’ in de Elisabethzaal mag optreden, met een fantastische liveband achter mij, is opnieuw erg bijzonder. We gaan alleszins ons uiterste best doen om al die legendarische artiesten en pareltjes uit ‘The Great American Songbook’ eer aan te doen”, laat Yannick Bovy weten vanuit Kuala Lumpur (Maleisië), waar hij momenteel optreedt met zijn muzikale hulde aan Nat King Cole.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today