30 °C Antwerpen, BE
zaterdag 10 juni 2023
30 °C Antwerpen, BE
zaterdag 10 juni 2023

Yves Segers bekent: “Ja ik had een relatie met Christoff”

Foto: DPG Media

Wie naar ‘Gert Late Night’ heeft gekeken en de ‘Bedgeheimen’ van James Cooke heeft gevolgd weet dat zanger Christoff ooit heeft bekend dat hij een relatie heeft gehad met collega Yves Segers. Yves was de 20 gepasseerd, Christoff was 17 à 18 jaar.

Christoff vertelde toen dat er nooit iets meer is gebeurd dan kussen, maar dat ontkent Yves nu in Tv Familie. “Tuurlijk wel. Het was meer dan alleen maar kussen. We hebben een kortstondige relatie gehad. Maar we waren twee brave jongens hoor.”

Yves en Christoff waren dus naast collega’s ook veel meer dan alleen dat. Zo zette Yves Christoff soms af na de opnames van ‘Tien Om Te Zien’. “En ik ben toen blijven slapen. Er hing veel mist en het was erg gevaarlijk om naar huis te rijden.”

Als koppel of verliefden lijkt dit wel de ideale moment om net een stap verder te gaan. En dat hebben de mannen ook gedaan. “Ik lag op een matras naast zijn bed. En ja, toen hebben we het, euh gezellig gemaakt. Van het één kwam het ander, je weet wel.”

Had Christoff iets ouder geweest dan was er hoogstwaarschijnlijk een relatie uit ontstaan, maar het is bij vriendschap gebleven. “Wanneer we elkaar zien is het feest. We staan deze zomer ook samen op de affiche van de zomereditie van het Schlagerfestival. Iets om naar uit te kijken.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today