21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Yves Segers: “Dat is niks voor ons”

Yves Segers: “Dat is niks voor ons”

Foto: DPG Media

Één van de hoofdrolspelers uit ‘Twee Zomers’, acteur Tom Vermeir steekt het niet onder stoelen of banken dat hij en zijn partner een open relatie hebben. Ze vertoeven heel graag in elkaars gezelschap, maar zijn ook graag in het gezelschap van iemand anders. Een open relatie lijkt steeds vaker voor te komen, maar dat is niks voor Yves Segers.

Hij en zijn partner zijn ondertussen drie jaar getrouwd en blijven elkaar trouw. Maar vrienden van hen, die kiezen wel voor een open relatie. “Zonder clichés aan te kaarten, maar in ‘ons milieu’ komt het wellicht vaker voor. Of wordt het sneller bekendgemaakt. Een open relatie is nog taboe, maar ik merk wel dat er steeds vaker open over wordt gepraat”, zegt hij in Tv Familie.

Toch snapt Yves waarom er voor een open relatie wordt gekozen. “Als je niet de persoon bent om je aan één partner te binden, bijvoorbeeld. Dan heb je de mogelijkheid om af en toe ‘een uitstapje’ te maken. En wie moet daar een oordeel over vellen? Je privéleven is jouw zaak. Daar moet niemand zich mee moeien.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today