4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Zangeres Natalia doet verrassende onthulling

Foto: DPG Media

Samen met haar verloofde Frederik en hun twee kinderen vormt zangeres Natalia al een hele poos een gelukkig gezin. In maart 2020 verwelkomde ze dochtertje Bobbi-Loua, gevolgd door zoontje Apollo in december 2021.

En toch had haar leven er ook heel anders kunnen uitzien, zo vertelde ze bij ‘Radio2 Weekwatchers’.

In het programma deed de zangeres de verrassende onthulling dat ze ooit overwogen heeft om een bewust alleenstaande mama te worden.

“Op een gegeven moment zei een vriend van me, die gay is: ‘Als je voor je 40e geen kleine hebt, is het van mij’.” Dat was eerst lacherig, maar daarna herhaalde hij dat regelmatig”, klonk ze. “We hebben er uiteindelijk echt zware gesprekken over gehad.” Het plan ging uiteindelijk niet door omdat kinderen op de wereld zetten geen absolute must was voor Natalia. “Ik hoefde niet per se mama te worden om me als vrouw compleet te voelen.” Rond haar 35ste bereidde ze zich dan ook stilletjes aan voor op een kinderloos leven.

De geschiedenis heeft intussen uitgewezen dat zowel het alleenstaande mama-plan als de voorbereiding op een kinderloos leven nergens voor nodig is geweest.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today