15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Zelfs geamputeerde arm kan Eddy Planckaert niet stoppen 

Eddy Planckaert
Foto: Photo News

Francesco Planckaert was één van de deelnemers aan het nieuwe programma ‘Special Forces’: Wie durft wint’ maar werd al snel naar de exit gestuurd.  

Hij vond dit uiteraard super spijtig want als geen ander had hij getraind en dus was hij heel goed voorbereid op de loodzware beproeving.  

Maar volgens hem was dit ook écht iets voor zijn vader. “Mocht hij deelnemen, zou hij tot het uiterste gaan. Zelfs met een geamputeerde arm zou hij niet opgeven. Zo ken ik hem. En ik heb veel respect voor pap”, vertelt Francesco openhartig aan Primo. 

Het leren volharden kregen ze met de paplepel mee. “Als je iets doet, moet je je voor de volle 100 procent inzetten. Dat werd ons met de paplepel ingegeven. We moesten vooral al van jongs af aan zelfstandig zijn. Het was dus eerder een vrije opvoeding”, vertelt Francesco in Primo. 

“In feite hebben Stephanie, Junior en ik altijd mogen doen wat we wilden. Mijn vader heeft een bewogen leven gehad en dat had natuurlijk een effect op het onze. Maar er is altijd één constante geweest: dat zorgen voor de hele familie”, aldus een toch wel trotse Francesco.  

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today