12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 30 mei 2023
12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 30 mei 2023

Zij gelooft in mij van Gene Thomas is uit

“Zij Gelooft In Mij’ is het nummer dat Gene Thomas gisteravond voorstelde in het populaire programma ‘Liefde Voor Muziek’ op VTM.

Vorige week gooide Gene hoge ogen met z’n beklijvende nummer ‘Ongrijpbaar’, een Nederlandstalige bewerking van Regi’s ‘Feel The Love’. Het nummer staat tot op vandaag in de hoogste regionen van de iTunes hitlijsten en ook op andere platforms blijft het scoren. Gene droeg het nummer op aan z’n muzikale broer en producer Wim Claes die helaas in 2018 overleed.

Gisteravond in de nieuwste aflevering van ‘Liefde Voor Muziek’ waagde Gene zich aan een echte klassieker! Gene bracht een verfrissende versie van ‘Zij Gelooft In Mij’, de monsterhit van André Hazes. Het werd een heerlijke popversie met stevig gitaarwerk en haarscherpe uithalen naar de hoogste regionen van de toonladder, onze Vlaamse Bon Jovi deed het weer! Volgens André Hazes Jr. de beste versie die hij ooit gehoord had en daar kunnen we het zelf alleen maar mee eens zijn.

“Zij gelooft in mij’ is sinds vandaag verkrijgbaar als digitale download en via de courante streamingdiensten en zal ook terug te vinden zijn op Gene’s nieuwste album dat op 25 mei a.s. verschijnt.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today