9 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024

Zijn Marie Verhulst en Jef nog altijd samen?

Zijn Marie Verhulst en Jef nog altijd samen?

Foto: Play4

De kinderen van Gert Verhulst lijken hun ideale droompartner te hebben gevonden. Viktor is gelukkig samen met Sarah en Marie lijkt haar prins op het witte paard te hebben gevonden met Jef. In het afgelopen seizoen van ‘De Verhulstjes’ kwam Jef echter heel weinig in beeld. En dat riep toch wel wat vragen op bij de fans.

Een bron binnen Studio 100 stelt de mensen gerust. “Er is helemaal niet aan de hand tussen Marie en Jef. Ze zijn nog altijd samen. Ze wonen onder hetzelfde dak in Antwerpen, in het appartement van Marie. En ze zijn ook vaak samen professioneel o pad. Jef werkt als podiumtechnicus bij Studio 100 en zorgt ervoor dat de optredens van Samson en Marie perfect verlopen’, laat hij weten in Tv Familie.

Dat Jef minder te zien is in de realityreeks van de familie Verhulst, is weinig abnormaals volgens vrienden en familie. “Jef is een rustige en discrete jongen. Hij loopt niet zo graag in de kijker. Hij gaat er goed mee om als de camera’s van ‘De Verhulstjes’ in de buurt zijn, maar hij staat niet te springen om interviews te geven of zo.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today