7 °C Antwerpen, BE
dinsdag 13 april 2021
7 °C Antwerpen, BE
dinsdag 13 april 2021

Zita Wauters doet opvallende bekentenis: “ik ben nog nooit naar een fuif gegaan”

Zita Wauters & Giovanni Kemper
© VRT/Ketnet

Zita Wauters wordt dit jaar zeventien, maar naar feestjes gaan zit er niet in. En dat heeft natuurlijk alles te maken met het coronavirus.

“Het is voor iedereen erg, natuurlijk”, geeft Zita grif toe in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. “Maar ik word dit jaar zeventien en ik ben nog nooit naar een fuif kunnen gaan! Nog nooit! Verschrikkelijk!” lacht Zita in Nina. “Het vele thuis zitten kon ik wel waarderen: de lockdown was een goed moment voor zelfreflectie. Er was tijd om tot rust te komen.”

Ook haar sweet sixteen feestje in oktober 2020 was niet echt wat ze ervan verwacht had. “Ik had er zo naar uitgekeken! Ik zag sweet sixteens in Amerika en wilde ook zo’n zot feest”, onthult Zita in Nina. En mama Valerie De Booser ging daar volledig in mee…

“Mama was daar twee jaar geleden al mee bezig: ‘Dit is een toffe locatie, Zita, dat moeten we onthouden’. Maar op mijn zestiende verjaardag stond ik daar, met slechts drie vriendinnen. Beetje zielig, wel. Happy birthday. Jeej”, vertrouwt een grijnzende Zita toe aan Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today