8 °C Antwerpen, BE
maandag 6 februari 2023
8 °C Antwerpen, BE
maandag 6 februari 2023

Zo dumpte Metejoor zijn vriendin

Foto: VTM

Ooit zette Metejoor een relatie vrij brutaal stop. “Ik heb haar botweg gezegd dat het ophield en ben weggereden. Dat is niet hoe ik in elkaar zit,” blikt hij nog terug in Het Laatste Nieuws.

Pestgedrag maakt hem ongelukkig. Als leerlingenbegeleider kreeg hij huilende kinderen in zijn bureau. Zeker online wordt er volgens hem veel rotzooi verspreid. Met mensen die niet zwaaien als je ze laat oversteken heeft hij het eveneens moeilijk.

Ook over het bekend zijn, praat Metejoor in Het Laatste Nieuws. Hij werd er meer een binnenvetter door. “Je komt in een heel nieuwe wereld terecht, niet alleen jijzelf, maar ook je familie, en niks is nog evident.” Overal wordt hij intussen aangeklampt.

Na een lange dag spreekt hij minder met vrienden af dan vroeger. Te weinig energie. “Het ligt niet aan mijn vrienden, maar aan mezelf,” benadrukt hij nog.

Collega’s wezen hem erop niet te naïef te zijn in het artiestenvak. Ze raadden hem zeker aan zich goed te omringen en discreet te zijn. “Dat is tegen mijn natuur in, maar ze hebben gelijk,” erkent Metejoor.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today