13 °C Antwerpen, BE
zondag 28 mei 2023
13 °C Antwerpen, BE
zondag 28 mei 2023

Zo komt zanger Christoff tot rust

Foto: Peter De Smedt

Op professioneel vlak gaat het Christoff De Bolle nog steeds voor de wind. Hij blijft een succesvol en veelgevraagd zanger, niet alleen bij ons in Vlaanderen, maar ook in Duitsland.

Christoff zou het optreden en de fans niet kunnen missen, dat vertelt hij aan gezondthuis.be. “Ik kan niet zonder mijn hectische leven met optredens. Ik heb die druk en adrenaline nodig en hou van hard te mogen werken. Daar word ik vrolijk van”, klinkt het.

Al geeft hij wel toe dat zijn leven vooral mentaal niet vanzelfsprekend is. Als publiek figuur staat hij bijna altijd in de kijker, wat zijn privéleven beperkt maakt. Dat we alsmaar meer met onze smartphone vergroeid zijn geraakt maakt het er ook niet makkelijker op.

“Vandaag wordt alles wat je doet gefilmd, je voelt je continu bekeken. Ik wil dus steeds binnen de lijntjes lopen én aan de verwachtingen van mensen voldoen. Dat is soms moeilijk. Ook wanneer je moe of verdrietig bent, moet je klaarstaan en zorgen dat mensen zich amuseren.”

Gelukkig heeft Christoff een veilige haven waar hij tot rust kan komen van de stress en hectiek in zijn dagelijkse leven te ontsnappen: “Twaalf jaar geleden kocht ik iets in Spanje en daar ben ik vaak. Thuis blijft de boog altijd gespannen maar in Spanje valt alle stress van mij af en kan ik mezelf zijn. Ik zit daar in mijn veilige cocon. Mijn pa zei ooit ‘Spanje heeft je leven gered’ en dat is zo. Het tempo van thuis kan ik niet het hele jaar door volhouden.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today