16 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
16 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Zo leerde Fabrizio zijn nieuwe vlam kennen

Fabrizio heeft na zijn veelbesproken breuk met Pommeline opnieuw vlinders in de buik. De gelukkige is de 20-jarige Lotte. Hun eerste ontmoeting dateert slechts van begin december toen ze elkaar voor het eerst zagen op een evenement voor influencers. Het kwam er niet tot een gesprek maar via via kwam Fabrizio erachter dat ze dezelfde personal trainer deelden: Ahmed. En het was Ahmed die voor Cupido ging spelen…

Ahmed verzekerde Fabrizio dat Lotte een heel serieus meisje is. En aan Lotte vertelde Ahmed hoe oprecht en integer Fabrizio is en dat ze niet te veel moest geloven over alle roddels die over Fabrizio de ronde deden.

En zo kwam het dat Fabrizio Lotte een berichtje stuurde om eens af te spreken. In eerste instantie viel Lotte wat uit de lucht, onthult ze in Dag Allemaal. “Ik wist niet goed of hij het wel serieus meende.” Maar uiteindelijk spraken ze af en sloeg de vonk al snel over.

En dat Lotte een serieus meisje is bewijst ook deze uitspraak uit Dag Allemaal: “Rondfladderen en met Jan en alleman meegaan, dat heeft mij nooit geïnteresseerd.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today