17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Zonder dát zou Natalia nooit ‘ja’ gezegd hebben op het aanzoek

Foto: VTM

Sinds november is Natalia verloofd met haar Frederik. Voor de trouw mikken ze op 2024. “En we willen het ook kleinschalig houden, wellicht in het buitenland. Misschien zelfs met de voetjes in het zand”, onthult Natalia aan Story.

“Ik heb er nooit van gedroomd om te trouwen. Voor mij was het geen must, maar blijkbaar had ik toch een kind nodig om dat te willen. Anders had ik het nooit gedaan”, verneemt Story van een openhartige Natalia.

“Je hebt toch geen papiertje nodig om elkaar graag te zien? En je kunt ook perfect een feest geven zonder te trouwen”, aldus Natalia.  

“Ik ben ontzettend gelukkig, maar tegelijkertijd vind ik het soms ook angstaanjagend dat iemand verkondigd heeft : wil je met mij voor altijd door het leven wandelen? “.

Ondertussen zijn ze vijf jaar samen en de reden dat Frederik de man van haar leven is, is simpel. “Dat ik hem heb gekozen als vader voor mijn kinderen. Na onze eerste date zei ik tegen ons moeder: ‘Ik heb mijn nieuw lief ontmoet en ga er dan kindjes mee maken, hé.’ Ze schoot in de lach”, bekent Natalia.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today