16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Zwaargewichten strijden voor Boxing Stars-belt!

boxing stars
© Medialaan/VTM

Na de lichtgewichten boksen nu ook de zwaargewichten hun finalekamp op donderdag 3 mei. Bij de mannen kloppen Kamal Kharmach en Bill Barberis erop los. Bij de vrouwen gaat het tussen Marie Verhulst en Hilde De Baerdemaeker. Wie steekt de Boxing Stars-belt in de lucht?

Wie kroont zich tot bokskampioen bij de vrouwen? Marie Verhulst en Hilde De Baerdemaeker hebben zich tijdens de voorrondes al bewezen. Marie knokte zich verrassend voorbij Natalia en Hilde won haar kamp tegen Eline De Munck. Beide dames zijn aan elkaar gewaagd. “Ik denk dat ik gewoon hetzelfde moet doen als bij mijn eerste kamp en mijn cool moet bewaren. Ik ga heel goed moeten kijken om haar lange armen te ontwijken”, weet Marie. “Het wordt een kat-en-muisspel. Afweren, prikken en weg. Dat is mijn strategie”, verklapt Hilde.

Bij de zwaargewicht mannen staan Kamal Kharmach en Bill Barberis tegenover elkaar. Kamal sloeg Erik Goossens naar huis met een technisch KO. Bill bokste zich naar de finale nadat zijn tegenstander, ex-tienkamper Hans Van Alphen, moest opgeven door een schouderblessure. De honger naar een overwinning in de finale is bij Bill enorm groot, maar ook Kamal aast op de kampioensgordel. “Ik heb op alle vlakken schrik van Bill, maar ik wil des te harder winnen”, dixit Kamal. “We weten allemaal wat er tussen David en Goliath gebeurd is. Tijd om de geschiedenis te herschrijven”, lacht Bill.

Boxing Stars, donderdag 3 mei 2018 om 20u35 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today