Bilzen Mysteries serveert origineelste paaseierenraap van het land!

0
Bilzen Mysteries
© RV

De origineelste paaseierenraap van het land vind je dit jaar in Bilzen. Op zondag 1 april kunnen kinderen vanaf zonsondergang zoeken naar lichtgevende paaseieren in het sprookjesachtige decor van de Landcommanderij Alden Biesen.

Coördinator Lore Swennen: “De komende weken worden er op veel plaatsen paaszoektochten georganiseerd, maar met onze lichtgevende eieren zijn we uniek in Vlaanderen en daarbuiten. Als de avond valt op het domein van Alden Biesen en verspreid over de kasteeltuinen lichtgevende eitjes beginnen te schitteren, dan geeft dat een feeëriek beeld. Omwille van het succes van vorig jaar hebben we de capaciteit opgetrokken naar 90 gezinnen. We houden dit bewust kleinschalig om de beleving en de zoektocht zo uniek en intens mogelijk te houden. De inschrijvingen lopen vlot binnen.”

Chocolade en goud

“Naast lichtgevende exemplaren zijn er uiteraard ook de traditionele chocoladen eieren”, stelt Lore Swennen de lekkerbekken gerust. “Nieuw dit jaar zijn de gouden eitjes. De gezinnen die ze vinden, mogen op een later tijdstip nog eens terugkomen naar Bilzen voor een prachtige rondrit met een elektrisch wagentje, inclusief een overheerlijke picknick met lekkere streekproducten. De ideale prijs om binnenkort te genieten van de prachtige bloesems in de hoogstamboomgaarden van Alden Biesen.”

Meer info over Bilzen Mysteries en de verlichte paaseieren vind je op www.bilzenmysteries.be.

 

advertentie21 juli actie BENL (20/07 - 23/07)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here