Nieuw album Tom Helsen verkoopt als zoete broodjes

0
© Facebookpagina Tom Helsen

Tom Helsen is terug van eigenlijk nooit echt weg te zijn geweest en dat zal Vlaanderen geweten hebben. Met zijn nieuwe plaat ‘Cupcakes’ trok Helsen op Valentijn het hele land door. Zijn nieuwste verkoopt alvast als zoete broodjes. Letterlijk dan. ‘Cupcakes’ is immers te koop bij niet minder dan 25 warme bakkers in Vlaanderen.

De zanger stelde zijn nieuwste plaat dinsdagavond aan een select publiek voor op een geheime locatie. Die locatie bleek een oud fabrieksgebouw in thuisbasis Veltem te zijn. Woensdag werd de cd dan officieel vrijgegeven en trok hij letterlijk heel Vlaanderen door om hem voor te stellen. Van Oostende over Hamont-Achel tot (opnieuw) Veltem. Overal ging hij bij de bakkers langs om een showcase te geven en het publiek te laten kennismaken met zijn nieuwe songs.

Te koop bij de bakker

Wie de nieuwste songs van Helsen wilt ontdekken, kan op zijn website of Facebook-pagina terecht voor de locaties van de bakkers. Tom Helsen laat alvast weten dat het nieuwe album ook downloadbaar zal zijn en te koop zal worden aangeboden via reguliere verkoopkanalen als Fnac.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here