Stan Van Samang wordt gezicht van The Recording Studio op VTM

1
Stan Van Samang
© Medialaan/VTM

Binnenkort kan Stan Van Samang naast zingen en acteren ook presenteren van zijn bucketlist schrappen.  De zanger wordt het gezicht van The Recording Studio, een nieuw programma op VTM waar onbekende Vlamingen hun favoriete song mogen opnemen.  

Wie een song heeft die hem op de één of andere manier weet te ontroeren, zal die binnenkort misschien kunnen inzingen in The Recording Studio.  VTM en productiehuis werken aan een eigen versie van The Recording Studio.  In het programma krijgen onbekende Vlamingen de kans om ‘hun’ song op te nemen.   Het is een Brits televisieformat dat intussen ook in de rest van de wereld gretig wordt opgepikt.

“De verhalen kunnen breed gaan. Van een voetbalclub in de zoveelste provinciale die vindt dat ook hij een eigen clublied verdient tot de moeder die vaststelt dat haar kinderen haar slaapliedje zijn ontgroeid, maar het hen toch wil meegeven voor de toekomst”, klinkt het bij VTM.

Stan Van Samang

Gastheer van dienst wordt zanger en acteur Stan Van Samang.  Hij zal de kandidaten begeleiden wanneer ze de song van hun leven opnemen in een opnamestudio.  Daarbij worden de deelnemers bijgestaan door de beste Belgische muzikanten en producers. Ook neemt hij de kijker mee in het creatieve proces. Uiteindelijk krijgt iedereen één exemplaar van haar of zijn lied mee op vinyl.

De opnames van het programma zijn ondertussen van start gegaan.  Wanneer het programma op de buit komt, is nog niet duidelijk.

advertentie

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here