Ella Leyers in 13 Geboden

0
ella leyers
© Medialaan/VTM

Wat hoofdinspecteur Peter Devriendt (Dirk Van Dijck) en inspecteur Vicky (Marie Vinck) van de federale gerechtelijke politie momenteel nog niet weten, is dat een seriedader aan het werk is om de maatschappij – op een brutale en ongeoorloofde manier – een geweten te schoppen.

Daar komt echter verandering in wanneer een nieuw slachtoffer wordt gemaakt en op de crime scene het tweede gebod  “Vloek noch spot” met bloed op een spiegel werd geschreven.  Het wordt al snel duidelijk dat één en dezelfde dader aan het werk is, die snel gestopt moet worden voor hij nog meer – op het eerste zicht – onschuldige slachtoffers maakt.

In de tweede aflevering van ‘13 Geboden’ doet Ella Leyers haar intrede als inspecteur Paulien Rooze. Sinds zij in een rolstoel zit – geraakt door een kogel in de rug in the line of duty – heeft ze zich teruggetrokken in de archieven, van waaruit ze haar IT-vernuft laat schijnen op alles wat digitaal is.

Doen ook hun intrede in deze reeks:  Kim Hertogs, die de buurvrouw van Peter Devriendt speelt, enHilde De Baerdemaeker, de advocate van een verdachte.

13 Geboden, maandag 17 september 2018 om 21u50 bij VTM.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here