Hoe dicht komt Frances Lefebure bij Donald Trump?

0
Frances Lefebure
© Medialaan/VTM

De Amerikaanse president Donald Trump noemde België een mooie staden riep Brussel uit tot ‘hell hole’. De ploeg van Make Belgium Great Again gaat op dinsdag 9 oktober ver – net iets té ver – om hem van het tegendeel te overtuigen. Kunnen ze Trump overtuigen dat Brussel wél great is?

Stap 1 in het masterplan om tot bij de president te geraken: The White House contacteren. VS-correspondente Greet De Keyser gelooft alvast in de slaagkansen en dus begint Frances vol goede hoop aan haar belronde. Maar krijgt ze de president ook effectief aan de lijn?

Frances zou Frances niet zijn mocht ze niet nóg een stapje verder gaan om de aandacht van de president te trekken. Vlak voor zijn bezoek aan Brussel trekt de ploeg ’s nachts de stad in met stickers van Trump in een tricolore onderbroek. “Want we weten uit ervaring dat Trump niet snel reageert, maar wel als je een beetje met hem lacht”, klinkt het. De Europese wijk, busstations, de Wetstraat, de NAVO: alle locaties moeten eraan geloven. Tot de actie van Frances en haar team voor het eerst écht uit de hand dreigt te lopen…

Make Belgium Great Again, dinsdag 9 oktober 2018 om 20u35 bij VTM.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here