7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Tegen De Sterren Op haalt Bart Kaëll en Greet De Keyser van onder het stof!

Bart Kaell
© Medialaan/VTM

Vanaf deze week houdt Tegen de Sterren Op telkens een Throwback Thursday, en dat doet het programma op donderdag 8 februari met Het Rad Van Fortuin.

Presentator Bart Kaëll (de échte) verwelkomt drie gasten: de 19-jarige Christoff (Jonas Van Geel) die op de showbizzschool zit, de 20-jarige roodharige studente wijsbegeerte Karen Damen (Nathalie Meskens) en de 19-jarige vrolijke krullenbol Charles Michel (Walter Baele).

Nu de opnames van Patser erop zitten en de film furore maakt in de bioscoopzalen, maken regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah (Guga Baúl en Jonas Van Thielen) tijd om de tweede aflevering van Tegen de Sterren Op te becommentariëren. Op het einde halen ze de patser in zichzelf naar boven met een lyrische ode aan… patsergedrag.

Ondertussen brengt de First Lady van Amerika, Melania Trump (Clara Cleymans), een cd uit voor Valentijn. Ze verzekert je van een romantische avond met je geliefde, met meezingers zoals ‘S.O.S.’ van ABBA, ‘Dirty Old Man’, ‘Fuck You’ van Lily Allen en klassiekers zoals ‘Highway to Hell’ van ACDC. Let’s make Valentine great again!

In de rechtbank vechten Gert Verhulst (Guga Baúl) en Karen Damen (Nathalie Meskens) om het hoederecht over James Cooke (Louis Talpe). Van de rechter (Chris Van Espen) mag James zelf kiezen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Tête-à-tête met Greet De Keyser

Greet De Keyser (Walter Baele) ontvangt de échte Greet De Keyser aan de Tête-à-Tête-tafel voor een diepte-interview over haar leven in de United States. Wat vindt ze van Donald Trump en wie is haar favoriete president?

Een muzikale noot dankzij Wetstraat Story: op de tonen van bekende ‘West Side Story’-hits zingen Bart De Wever (Ivan Pecnik) en Wouter Van Besien (Jonas Van Thielen) over een onmogelijk liefdesverhaal tussen links en rechts. Want er komt een epische verkiezingsstrijd aan en daar zullen ze helaas weer recht tegenover elkaar staan. Gelukkig brengt Kris Peeters (Guga Baúl) hen snel genoeg terug bij zinnen.

Koreaanse nieuwslezeressen staan bekend voor hun grootse goednieuwsshows. Al zitten de presentatrices daar bijna letterlijk aan een lopende band. Klaar om vervangen te worden bij het minste slechte woord over hun Grote Leider. Clara Cleymans, Ella Leyers en Ilse De Koe halen hun beste Koreaans boven.

Tegen De Sterren Op, donderdag 8 februari 2018 om 20u35 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today