19 °C Antwerpen, BE
woensdag 5 oktober 2022
19 °C Antwerpen, BE
woensdag 5 oktober 2022

VIJF scoort met Temptation Island

Temptation Island
© VIJF

De start van Temptation Island ging niet onopgemerkt voorbij. De opening van het nieuwe seizoen was meteen goed voor de best bekeken aflevering ooit in de geschiedenis van het programma.

De dubbelaflevering van afgelopen donderdag ging bijzonder straf van start en wist respectievelijk 736.419 kijkers en 826.705 kijkers te bereiken. Nooit eerder haalde een programma op VIJF zulke sterke cijfers. Bovendien werd er ook online naarstig verder gekeken: de eerste twee afleveringen kenden een digitale start van jewelste met maar liefst 164.000 en 128.000 views.

In de derde aflevering blijkt dat de confrontatie met de verleiders en verleidsters harder aankwam dan verwacht. Na een bewogen dag gaan de dames voor het eerst op date met iemand anders dan hun eigen partner. De ideale gelegenheid voor de vrijgezellen om zich van hun beste kant te laten zien. Bij de mannen laten de verleidsters geen moment onbenut om hun pijlen op hen te richten. Het eerste feestje is meteen een startsein voor de singles om hun verleidingstechnieken uit te testen. De koppels beginnen te beseffen waar ze aan begonnen zijn…

Temptation Island, donderdag 8 februari 2018 om 21u30 op VIJF.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today