27 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
27 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Carnaval bart los in de Plopsa-parken!

Plopsa
© Plopsa

Carnaval staat opnieuw voor de deur en dat laten de Belgische Plopsa-parken niet onopgemerkt voorbijgaan. Plopsa Indoor Hasselt, Mayaland Indoor en Plopsaqua De Panne maken zich op voor een feestelijke krokusvakantie vol spetterende liveshows, Meet & Greets en polonaises.

In samenwerking met Ketnet, barst van 12 t.e.m. 16 februari een gigantisch carnavalsfeest los in Plopsa Indoor Hasselt. Tijdens Ketnet Jr. Carnaval maken verschillende Ketnet Jr.-helden, waaronder Musti, Kaatje & Viktor, De Smurfen, Suske en Wiske en Ketnetwrapster Sarah, zich klaar om samen met de bekendste Plopsa-figuren de allerkleinste fans te entertainen. Naast de dagelijkse Bumba Gaat op Reis Show, waarin Bumba & Bumbalu jong en oud meenemen op avontuur doorheen de verschillende continenten, heeft Plopsa Indoor Hasselt dit jaar ook een primeur in petto. Biba & Loeba, twee vrienden die tot doel hebben de motorische vaardigheden van peuters en kleuters te helpen ontwikkelen, geven tijdens Ketnet Jr. Carnaval hun eerste liveshow ooit. Tijdens de show zetten Biba & Loeba de kleinste bezoekertjes aan om samen met hen op een speelse manier mee te bewegen. De dag kunnen bezoekers afsluiten met een polonaise in de kleurrijke confettiregen of een ritje op een van de vele attracties.

Mayaland Indoor

Mayaland Indoor, het indoorpark gelegen in Plopsaland De Panne met 10 magische attracties, ontvangt van 10 februari t.e.m. 18 februari de gekste kabouter van het hele kabouterbos. Kabouter Klus zorgt er voor het nodige entertainmentgehalte met een carnavalsshow in het Plopsa Theater vol bekende liedjes en dansjes. Bovendien krijgen bezoekers de kans om met hem op de foto te gaan tijdens de dagelijkse Meet & Greets. Na de krokusvakantie is Mayaland Indoor afzonderlijk geopend tijdens de weekends. Vervolgens gaat op 1 april 2018 het nieuwe seizoen van Plopsaland De Panne van start.

Plopsaqua De Panne

Plopsaqua De Panne is in 2018 opnieuw 365 dagen open zodat bezoekers ook in de krokusvakantie van uren waterplezier kunnen genieten. De adembenemende attracties zoals de Wild River, het Stormbad en de zes indrukwekkende glijbanen zorgen voor een magische beleving voor alle bezoekers, de hele vakantie lang.

Voor meer informatie, het volledige programma en voordelige tickets kijk op www.plopsa.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today