11 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024
11 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024

Lisa Del Bo ziet droom in vervulling gaan!

Lisa Del Bo
© Christof Desmedt

Lisa del Bo kijkt uit naar oktober want vanaf dan legt ze zich vol overgave toe op een uniek zijproject in haar carrière. Lisa die gelovig is, gaat vanaf 12 oktober vijf unieke kerkconcerten geven. 

In een intimistische setting zingt ze een selectie van de mooiste religieuze liedjes aangevuld met originele nummers die de boodschap van vertrouwen, verdraagzaamheid, hoop en liefde uitdragen.   Lisa’s droomproject komt tot stand in samenwerking met uitgeverij Halewijn (Kerk & Leven) die dit jaar hun 65-jarig bestaan vieren. De zangeres geeft in elk van de vijf Vlaamse bisdommen een concert onder de noemer ‘Lisa gelooft’.

Bij het project ‘Lisa gelooft’ hoort ook een gelijknamig album dat gereleased wordt op de dag van het allereerste kerkconcert op vrijdag 12 oktober. Voor de teksten van de nummers kon de zangeres een beroep doen op een paar grote namen. Jan De Vuyst was meteen bereid om een aantal zeer mooie teksten te schrijven die recht naar het hart gaan. Ook Lisa’s collega en vriend Bart Herman kroop in z’n pen en verraste haar met enkele van zijn meest spirituele en inspirerende teksten.

Het hele album ademt een warme sfeer uit. Ingetogen eenvoud wordt gekoppeld aan pure schoonheid. De songs zijn stuk voor stuk pareltjes die het verdienen om ontdekt te worden.

Praktisch

Kaarten kosten 10 euro en zijn te koop zo lang de voorraad strekt. Reservering kan online via: www.kerknet.be/lisagelooft 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today