Vlaamse scholen dansen met BlitZ het schooljaar uit!

BlitZ
© Blitz

Het einde van het schooljaar is bijna in zicht en de grote vakantie komt piepen! Om het schooljaar op een unieke manier af te sluiten, lanceren Pieterjan en Jens van het kidspopduo BlitZ net als vorig jaar een opmerkelijke oproep!

“Op de allerlaatste schooldag van 2018 willen we ons dansrecord van vorig jaar verbeteren en roepen we alle Vlaamse basisscholen op om de ‘Coco Caramba’ te dansen met de hele school. Want wat is er leuker dan dansend het schooljaar af te sluiten?”, aldus de jongens. Scholen kunnen zich zeer makkelijk registeren via de website www.blitzonline.be/cococaramba.

Win een Coco Caramba feestje met de hele school in Bobbejaanland!

Scholen die nog een tikkeltje meer willen, kunnen ook deelnemen aan de leuke wedstrijd die aan de actie is gekoppeld. Scholen die een origineel filmpje maken van de voorbereidingen, maken kans op een gratis dag met de hele school in Bobbejaanland! “Samen met Bobbejaanland organiseren we op donderdag 28 juni een Coco Caramba feestje in het park met natuurlijk de leukste attracties maar ook dansinitiaties, een DJ en een spetterend optreden van ons” aldus de jongens.

“De reacties zijn zeer positief en de deelnemende scholen stromen binnen. We hopen dat er zoveel mogelijk scholen meedoen aan deze actie waarmee we ook het belang van bewegen in de kijker zetten!”, aldus BlitZ.

Coco Caramba is een aanstekelijk, vrolijk en meezingbaar nummer waarin de jongens een wereldreis maken van Tokio tot Chili met één duidelijke boodschap: Alle landen ter wereld dansen samen dezelfde dans: de Coco Caramba! En dat mag je ook letterlijk nemen in de nieuwe videoclip van het duo. Een kleurrijke en grappige clip waarin het vrolijke duo van het ene naar het andere land danst.

Coco Caramba wordt dé nieuwe zomerdans van 2018, daar is geen twijfel over mogelijk.
De single is vlot te downloaden, te streamen en te bekijken via YouTube.

advertentie