Wendy Van Wanten en Gunther Neefs charmeren De Panne

Wendy Van Wanten
© Christof Desmedt

Gemeente De Panne verwent haar sinjoren.  Jaar na jaar nodigt de kustgemeente haar oudere bevolking uit voor een namiddag vol sfeer en gezelligheid in het Plopsa Theater in Adinkerke.  Dit jaar op het menu: Wendy Van Wanten en Gunther Neefs.

Sinds ze in 1994 een vette hit scoorde met ‘Blijf Nog 1 Nacht’, is Wendy Van Wanten niet meer weg te denken uit de Vlaamse showwereld.  Toen de gemeente De Panne op zoek ging naar een headliner voor de affiche van haar sinjorennamiddag, was die dus snel gevonden.  

© Christof Desmedt

Wendy Van Wanten kan terugblikken op 30 jaar hits en wist dus als geen ander haar publiek het vuur aan de schenen te leggen. ‘Achter De Coulissen Van Prijs’, ‘Gigi L’Amorosso’,… zelfs ‘Kijk Eens Diep In Mijn Ogen’ passeerden de revue.  Dat laatste nummer bracht ze niet met Willy Sommers, maar wel met ‘Rogertje’, haar gelegenheidspartner tijdens deze namiddag. 

‘Gunther Neefs swingt, mijnheer’!

Verrassing van de namiddag was Gunther Neefs; ook al enkele jaren bezig ondertussen.  Neefs heeft bewezen dat hij uitblinkt in zowat elk genre. Van Vlaamse pop, tot swing en big band.  Neefs weet dan ook als geen ander hoe hij het publiek moet bespelen en dat doet hij moeiteloos.

© Christof Desmedt

“Gunther Neefs swingt,” liet een dame in het publiek zich ontvallen en gelijk heeft ze.  Zowel met eigen nummers als crooners van Frank Sinatra en Marvin Gaye weet Gunther Neefs het publiek moeiteloos in opperbeste stemming te krijgen.  

Grote afwezigen dit jaar waren uittredend burgemeester Ann Vanheste en haar bevoegde schepen voor Toerisme en vermakelijkheden. Maar Wendy Van Wanten en Gunther Neefs wisten dit gemis ruimschoots goed te maken! 

advertentie