Win het album ‘Vlaamse Diva’s’ (afgelopen)

Vlaamse Diva's
© Universal Music/Top Act

Voor het eerst werden maar liefst 40 hits van onze beste zangeressen verzameld op een unieke dubbel-CD ‘Vlaamse Diva’s’. Wij geven 3 exemplaen van dit album kado!

Vlaanderen heeft een rijke traditie in succesvolle Nederlandstalige zangeressen. Vlaamse diva’s hebben sinds de jaren ’60 een stevige plaats in de hitparades gehad en heel wat muzikale parels afgeleverd.

Zo zijn Jo Leemans, Marva, Ann Christy, Liliane St.Pierre, Rita Deneve en Samantha niet weg te denken uit het collectieve geheugen. Maar ook de jongere generaties hebben hun plek aan de top van de Vlaamse hitparades gevonden. Yasmine, Laura Lynn, Isabelle A, Lindsay leverden heel wat onvergetelijke hits af.

Win het album ‘Vlaamse Diva’s’

Wij geven met veel plezier 3 exemplaren van dit album weg! Eén ervan kan voor jou zijn; tenminste als je het volgende doet:

Voor een geldige deelname:

  • Deel deze post OPENBAAR op je tijdlijn;
  • Like onze Facebookpagina;
  • Stuur het antwoord op de wedstrijdvraag door naar info@entertainment-today.be: welke zangeres zong in 1989 een cover van Roy Orbison’s ‘You Got It’?
  • Vergeet je adres niet te vermelden!
  • Privacyverklaring GDPR

De wedstrijd loopt tot en met 10 augustus 2018.  Winnaars worden verwittigd en het album wordt per post opgestuurd. Veel succes!

advertentie