13 °C Antwerpen, BE
dinsdag 30 april 2024
13 °C Antwerpen, BE
dinsdag 30 april 2024

Hilde Van haesendonck: “Ik kreeg een mooie aanbieding”

Hilde Van haesendonck: “Ik kreeg een mooie aanbieding”

Foto: DPG Media

Een opluchting bij de fans toen ze vernamen dat de personages van Jenny en Patrick in ‘Familie’ niet kwamen te sterven, maar gewoon op wereldreis vertrokken. Dat betekent dat er nog kans is op een terugkeer. Al achten de acteurs die kans toch klein.

“Dat we niet sterven, dat doet me niet veel, want we verdwijnen wel uit het verhaal. Ik weet ook niet zeker of ik nog mag hopen om ooit een terugkeer te maken. Dat hangt af van de inspiratie van de scenaristen en daar heb je als acteur geen vat op. Nee ik denk dat we een streep kunnen trekken onder dit hoofdstuk”, zucht Ludo Hellinx in Tv Familie.

Ook Hilde Van haesendonck rekent op geen terugkeer en denkt al verder na over de toekomst “Het wordt tijd voor iets anders, maar ik weet nog niet wat precies. Ik kreeg al de mooie aanbieding om de regie bij een amateurgezelschap te verzorgen. En mijn man en ik hebben nog een reisje gepland. Dus ik moet zien of ik dat kan combineren. Ik hoop in elk geval aan de slag te blijven. In het theater of op tv.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today