-0 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023
-0 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023

Aaron Blommaert: “Dat heeft me erg onzeker gemaakt”

Foto: DPG Media

Aaron Blommaert lijkt niet meer uit onze huiskamers weg te slaan. Hij is elke dag te zien in ‘Familie’ en presenteert nu ook ‘The Voice’, een programma dat hem na aan het hart ligt.

“Op mijn dertiende heb ik zelf deelgenomen aan de Kids-versie. Een heel leerrijke ervaring en ik weet nu ook hoe de kandidaten zich voelen. Maar ik denk niet dat ik opnieuw zou deelnemen. Ik vond dat best wel heftig. Als je in je puberjaren zit, stel je je zelfbeeld misschien wat meer in vraag en in zo’n wedstrijd zit je constant te vergelijken met anderen”, zegt Aaron in Story.

Aaron heeft er altijd van gedroomd om op televisie te komen en had daar altijd heel veel voor over. Toen hij amper tien was verscheen hij al op televisie tijdens ‘Wie wordt Junior’.

“Daarna heb ik veel audities gedaan. Vaak heb ik een ‘ja’ gekregen, maar dikwijls was het ook een ‘nee’. Als kind maakte me dat heel onzeker, nu kan ik dat beter plaatsen.”

Maar Aaron geeft ondertussen niet op en is nog altijd volop bezig met castings. Hij krijgt ondanks zijn bekende gezicht nog steeds niet alles in de schoot geworpen. “En dat blijft vermoeiend, want je geeft jezelf bloot. Het heeft me dus wel harder gemaakt als persoon.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today