20 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
20 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Eddy Planckaert: “Ik vind dat een fabeltje”

Eddy Planckaert
Foto: Photo News

Wanneer mensen je vertrouwen schaden, wordt het altijd maar moeilijker en moeilijker om nog mensen te vertrouwen. Ook Eddy Planckaert heeft geleerd niet zomaar iedereen te vertrouwen.

“Buiten mijn familie zijn er op dit moment, denk ik, drie mensen die ik vertrouw. Na wat ik heb meegemaakt, ben ik daar zeer voorzichtig in geworden. Het is gemakkelijk om te zeggen ‘Ge kunt mij vertrouwen’, maar als je in de miserie zit, moet je eens zien wie je nog kan vertrouwen”, reageert hij in Dag Allemaal.

Al die miserie, maar ook alle mooie momenten hebben Eddy gemaakt tot de man die hij vandaag is geworden. Eentje die ook zonder problemen zijn gevoelens durft te tonen voor heel Vlaanderen.

“Ik vind het een fabeltje van vroeger dat een man niet mag huilen. Daar doe ik niet aan mee. Ik zal zelfs een traantje laten op televisie.”

Ondanks de harde wielerwereld is Eddy toch niet zo hard als sommigen misschien wel zouden denken. Al kan hij hard zijn wanneer het nodig is. “Maar dan wel op het vlak van de ‘simplistische dingen’: je voet verstuiken en beginnen te janken dat je been gebroken is. Jammeren dat er een kras op je auto zit omdat je tegen een tak bent gereden, dat soort dingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today