9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024

Sandrine André: “Er is productioneel veel veranderd”

Foto: DPG Media

Acteren in een soap, voor velen is dat niet echt ‘acteren’. Er wordt heel vaak neergekeken op het genre en de acteurs worden vaak als minderwaardig gezien. Maar het valt allemaal niet te onderschatten.

“De mensen die ‘Familie’ bij de start nog maar niks vonden, zullen dat vast nog steeds vinden. Maar je kunt er niet omheen dat de reeks inmiddels een stevige upgrade heeft gekregen. Het ziet er nu ook allemaal filmischer uit. En ook productioneel is er veel veranderd”, vertelt Sandrine André aan Primo.

Sandrine is ontzettend kritisch voor zichzelf en wanneer ze zichzelf bezig ziet op televisie ziet ze heel vaak dingen die toch beter hadden gekund.

“Ik bots altijd op die twee procent die anders of beter had gekund. Maar ik kan ook met heel veel trots naar een aflevering kijken. Want zowel voor als achter de schermen lopen een paar klasbakken rond bij ‘Familie’. En soms heb ik dat ook bij scènes van mezelf.

Het personage van Veronique is er al vanaf de eerste aflevering bij, maar toen nog gespeeld door Anne Somers. Zij gaf Sandrine recent nog een mooi compliment: ‘Ik kan alleen maar blij zijn dat ze door iemand als jij verder ‘bewaakt’ wordt. Merci om haar met zoveel klasse verder te spelen. “Lief hé, wij zijn altijd al in contact gebleven met elkaar. Toen het nieuws kwam dat ik haar personage zou overnemen, heeft zij mij altijd gesteund.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today