5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024
5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024

Aaron Blommaert: “Dat is toch maar een kleine moeite”

Foto: DPG Media

Heel wat jonge meisjes, vrouwen van 30 en vrouwen van 60 zijn dol op Aaron Blommaert. Voor de ene is hij een knappe kerel boordevol talent, voor de ander is hij Raven uit ‘Familie’ bij wie de omaatjes graag eens in zijn wang willen knijpen.

Aaron is behoorlijk bekend en wordt dikwijls herkend wanneer hij over straat loopt. Voor de ene een minpuntje aan bekend zijn, voor de ander dan weer ontzettend leuk.

“Ik vind het niet echt een minpunt. Op restaurant zie ik weleens mensen stiekem foto’s van mij maken. ‘Ik moet met mijn mond dicht eten’, denk ik dan. Maar verder heb ik nog geen grote nadelen ondervonden aan bekend zijn”, glimlacht Aaron in Tv Familie.

Dat mensen hem herkennen is voor Blommaert een teken van waardering. Een selfie weigeren wanneer iemand het vraagt, dat zal hij niet zo snel doen.

“Het is meestal een kleine moeite om een plezier terug te doen. Wat niet wegneemt dat ik in Westende bij ‘Tien Om Te Zien’ onmogelijk nog over de dijk kan wandelen zonder te worden aangesproken. Maar mensen zijn altijd vriendelijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today