1 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 november 2023
1 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 november 2023

Metejoor had het zwaar: “Ik toonde dat aan niemand”

Foto: VTM

Hoewel heel wat artiesten blij waren dat de zomer lekker druk voor hen was, was het voor sommigen onder hen ook druk dan druk. Één van die Vlaamse artiesten met een erg volle agenda was zanger Metejoor.

Hij heeft afgelopen zomer heel wat podia in Vlaanderen gezien en kan nu terug wat op adem komen. Al is Joris Van Rossem, want zo heet Metejoor echt, blij met elke kans die op zijn pad komt.

Nu school weer van start is gegaan blikt hij in Billie terug op zijn lagere schooltijd. En die was niet altijd even leuk. Zeker niet in het derde leerjaar.

“Ineens kregen we massale hoeveelheden leerstof en taken te verwerken en als je een fout maakte in de klas werd je te kijk gesteld, bijna uitgelachen door de juf. Ik was een kind dat het goed wilde doen”

Een combinatie van het te goed willen doen en vooral niet te willen afgaan voor de hele klas zorgde voor een enorme faalangst bij de zanger. “Ik voelde me dom en kraste in mijn bureau: ‘Joris kan niks, Joris moet dood’. Thuis huilde ik de hele tijd, sloeg op dingen, maar op school toonde ik niemand dat het niet goed ging met mij.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today