15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Ray Verhaeghe oog in oog met inbreker

Foto: DPG Media

Je mag het niet gedroomd hebben om in je eigen huis oog in oog te komen staan met inbrekers. Het overkwam ‘Familie’-acteur Ray Verhaeghe een tijdje geleden.

Toen Ray rond kwart voor 8 ’s avonds thuiskwam na een opnamedag voor ‘Familie’ merkte de man op dat de voordeur openstond. Hij hoorde lawaai boven en verstijfde helemaal van angst.

“Voor ik er erg in had stormden 2 mannen langs mij naar buiten. Gelukkig stond de deur nog open, anders waren ze misschien beginnen vechten. De eerste paar minuten stond ik daar, totaal van de kaart, niet goed beseffend wat er was gebeurd. Pas daarna ben ik in actie gekomen”, vertelt Ray zijn verhaal in Dag Allemaal.

Ray belde bij zijn buurman aan en ondertussen belde die zijn vrouw de politie. Jammer genoeg kon de politie niet veel meer doen, behalve de feiten vaststellen.

“Er is niks gestolen – ze zijn gevlucht toen ik hen betrapte – maar ze hebben wel een enorme ravage aangericht. De deur was met geweld geforceerd, ik heb een bestek laten opmaken door de schrijnwerker, voor de verzekering. Het heeft een maand geduurd vooraleer ik mijn deur weer fatsoenlijk kon sluiten.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today