15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

“Hebben ze daarvoor Niels Destadsbader naar VRT gehaald?”

Foto: VTM

Verbazing alom toen bleek dat Niels Destadsbader niet zo vaak op VRT zou te zien zijn als aanvankelijk gedacht. Dit najaar is hij slechts te zien als jurylid in een nieuwe danswedstrijd en verder niks.

Een show die Niels misschien liever had gepresenteerd? Maar die kans is nu voor Aster Nzeyimana, de sportjournalist van de VRT. Niels moet zich tevreden stellen met een bijbaantje als jurylid.

Maar wat zijn die grootste plannen dan wel waar ze het er bij de VRT zo vaak over hebben. “Alvast geen dagelijkse talkshow”, begint netmanager Lotte Vermeir in Tv Familie. “Maar mogelijk wel een realityprogramma. Het kan bijvoorbeeld human interest worden. Niels spreekt een groot publiek aan, dus we kunnen met hem alle kanten uit.”

Tv-kenners zijn in ieder geval verbaasd over de keuzes die ze bij VRT maken voor Niels. “Het is toch vreemd om iemand als hem weg te halen bij de concurrentie om hem dan heel andere dingen te laten doen.”

Die Tv-kenners zijn het erover eens, een programma als ‘The Masked Singer’, dat is waar Niels goed in ins. “Dat is het topprogramma van VTM. Meer blinkend kan een ‘shiny-floor show’ niet worden. En dan zouden ze hem dat soort programma’s bij de VRT niet laten presenteren?”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today