9 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 oktober 2021
9 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 oktober 2021

Metejoor in voorprogramma Niels Destadsbader

Metejoor
© FruityTech

Er breken spannende tijden aan voor Kempenaar Joris Van Rossem, de man achter Metejoor.  Op 31 oktober en 1 november staat de 27-jarige jongeman in het voorprogramma tijdens de Sportpaleisconcerten van Niels Destadsbader.

Joris Van Rossem stamt uit een muzikale familie. Zijn zus Lisa deed eerder al mee aan The Voice en schopte het daar aardig ver.  Het was via zijn zus dat Joris in contact kwam met producer Hans Francken: Metejoor was geboren.  Ondertussen bracht Metejoor al een handvol nummers uit die aardig wat airplay genoten op ondermeer Radio 2.  

Gekozen door Niels

Een paar weken terug lanceerde Niels Destadsbader een oproep.  Hij was op zoek naar een voorprogramma voor zijn concerten in het Sportpaleis.  Joris – Metejoor – schreef zich in, stootte door naar de finale en werd gekozen door Niels Destadsbader zelf.  Tijdens het voorprogramma zal Metejoor een vijftal nummers brengen; net voor het optreden van Niels.

Spannend dus voor Joris, die tot voor kort amper voor zijn eigen familie durfde spelen.  Twee keer spelen voor een uitverkocht Sportpaleis is al heel wat maar dat zijn optreden ook te horen zal zijn op MNM vindt Joris helemaal de max! 

Vorige week donderdag kwam zijn Metejoors nieuwe singel ‘Boeit Me Geen’ uit. Het nummer is vanaf nu te koop via iTunes en te beluisteren via Spotify en zal ongetwijfeld één van de nummers zijn die Joris zal brengen tijdens zijn optredens in het Sportpaleis!

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today