18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Metejoor: “Mijn hartje breekt als ik eraan denk”

Foto: VTM

De lagere schooltijd van Joris Van Rossem, alias Metejoor was niet de allerleukste. Hij kreeg te kampen met enorme faalangst en dat leidde ertoe dat het mentaal helemaal niet goed ging met Joris.

“Mijn hartje breekt nu nog als ik denk aan dat kleine jongetje. Pas onlangs hebben mijn ouders me verteld dat ik toen eigenlijk aan een depressie leed. Wat ik moeilijk vind, is dat het zo makkelijk anders kan”, zucht Joris in Billie.

Gelukkig was er meester Pol in het tweede leerjaar, die zorgde er toch voor dat leerlingen wisten dat het ok was om fouten te maken.

“Bij meester Pol hingen er bokshandschoenen in de klas. Als hij iets fout zei, mochten wij hem een boks geven op zijn poep. Zo toonde hij dat het oké was om fouten te maken en dat iedereen ze kon maken.”

Metejoor weet als geen ander hoe een situatie veel  invloed kan hebben op een kleine jongen. “Ik heb het slechtste en het best meegemaakt en ik weet dat het veel impact kan hebben op het leven van jonge mensen. Die faalangst heeft me jaren tegengehouden.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today