18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Maxime De Winne: “Ik vertegenwoordig een groep en dat vind ik belangrijk”

Familie; aflevering 6840 op dinsdag 14 september 2021 bij VTM. Op de foto: Maxime De Winne (Quinten)

Als alles goed gaat dan stappen Maxime De Winne en zijn partner Laurence weldra in het huwelijksbootje. Het koppel zit nog volop in het organiseren van alles, maar durven nu al luidop te dromen van het ideale trouwfeest.

Voor Laurence zat Maxime in een andere relatie, maar trouwen deed hij nog niet eerder. “Gelukkig niet, want ik vind dat je maar één keer in je leven trouw kunt zweren, in goede en kade dagen. Dus ik ben blij dat ik gewacht heb op de liefde van mijn leven. Ik ben er immers zeker van dat we samenb zullen blijven”, zegt Maxime gelukkig in Story.

Wat ook op de toekomstplanning staat van Maxime zijn opnames voor ‘Familie’. Op 29 augustus start het nieuwe seizoen en er staat weer heel wat te gebeuren.

“Hij zal het serieus mogen uitleggen, maar het kan alle kanten opgaan. Vliegt hij de gevangenis in? Koopt iemand hem vrij? Vlucht hij? Krijgt hij de doodstraf? Voor Quinten wordt het alleszins ploeteren om weer recht te staan”, licht hij al een tipje van de sluier op.

Zijn personage, Quinten, zit in de reeks in een rolstoel en dat hoeft voor Maxime niet meteen de veranderen. “De schrijvers weten dat ook. Quinten zou dan meer uitvlakken naar een normaal personage, waardoor mijn maatschappelijke rol wegvalt. Ik vertegenwoordig nu een groep mensen en dat vind ik heel belangrijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today