18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Kelly Pfaff: “Dat geld was niet van ons”

Kelly Pfaff
Foto: DPG Media

Kelly Pfaff is een bezige bij. De knappe vrouw van Sam Gooris doet het management van haar man, is model, dj en presentatrice en houdt het huishouden draaiende. Een straffe madam als je het ons vraagt.

Iedereen kent natuurlijk ook de ouders van Kelly, want dat zijn niemand minder dan Jean-Marie Pfaff en Carmen. Zij zorgden ervoor dat Kelly een zo zorgeloos mogelijke jeugd had.

“Als kind mochten we nooit iets als vanzelfsprekend aannemen. Papa en mama hebben keihard moeten werken voor hun centen, dus wij moesten leren wat werken was. Mijn ouders hadden geld verdiend, maar dat was niet ons geld. We moesten vooral voor onszelf leren zorgen. Maar we hebben altijd veel liefde gekregen”, zegt Kelly in Gazet van Antwerpen.

Door de carrière van Jean-Marie moest het hele gezin ook eventjes naar Duitsland verhuizen, zodat Jean-Marie keeper kon zijn bij FC Bayern München.

“Zeven jaar hebben we in Duitsland gewoond, waar ik naar een internationale school ging. Daar waren we Debby, Lyndsey en Kelly en niet ‘De dochters van’. Ik heb nooit de behoefte gehad oom in anonimiteit op te groeien, omdat ik niet wist wat dat was. Zou ik dat gewild hebben, dan had ik mijn vaders carrière verloochend.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today