14 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Margriet Hermans is boos: “Dat is toch gewoon schandalig”

VTM

Voor veel mensen geldt nog altijd dat er pas stevig gefeest kan worden als er alcohol in de buurt is. Al hebben we lang gedacht dat die alcohol om te drinken was en niet om naar de optredende artiest op een festival of concert te gooien.

Mart Hoogkamer heeft al meermaals het podium verlaten nadat hij een bierdouche kreeg op het podium en het gedrag van de uitgaande Nederlanders lijkt steeds erger te worden.

Ook Margriet Hermans vindt zo’n gedrag niet kunnen. “Ik vind zo’n gedrag schandalig. Roep desnoods ‘boe’ of weet ik veel wat, maar je gaat toch niet met bier smijten. Ik herinner me nog dat een bevriende artiest stukken van één euro naar het podium gegooid kreeg. Ik zeg niet wie, omdat ik dit veel te pijnlijk vindt voor die collega”, zegt Margriet in Tv Familie.

Margriet begrijpt het niet waarom mensen met hun bier naar een artiest zouden willen gooien. “Eerst wordt Mart overal op handen gedragen en nu wordt hij getrakteerd op bierdouches. Dit is nog maar eens een voorbeeld van mensen die niet nadenken, vooral wanneer ze gedronken hebben.”

Margriet maakte zelf al mee dat zatte mensen op een optreden een beetje om problemen vragen is. “Ik heb al opgetreden in Nederland en daar stak een man voor mijn neus zijn broek af, waardoor ik op zijn bloot achterwerk keek. Zo iemand affronteer ik sans gêne voor de hele zaal. En opvallend; dan heeft die plots een klein pietje.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today