16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Regi: “Ze moest thuisblijven van mij”

Foto: Wim Dezutter

Het tweede seizoen van ‘Regi Academy’ is in volle gang. Er worden kandidaten gekozen, en er valen ook een heleboel talentvolle kandidaten af. Op 22 oktober wordt de winnaar live gekozen tijdens het grote concert van Regi in het Sportpaleis.

De spanning zal die dag niet alleen te snijden zijn, de lat ligt ook meteen erg hoog voor de opvolger van Pauline Slangen, die de eerste editie wist te winnen.

“Zij heeft natuurlijk wel iets meer tijd gehad om zich voor te bereiden, dat is waar. Maar dat was ook een gok, eentje die wel goed is uitgedraaid. Ze heeft een unieke stem en een enorme podiumprésence. Live is zij het feestbeest van de hele bende. Wat een chance dat dat zo’n leuke bleek te zijn, ook als vriendin”, zegt Regi in Dag Allemaal.

Pauline heeft een grote invloed op Regi en probeert van hem een minder saai mens te maken. “Zij zegt dan: ‘Komaan!’. Die zit vol energie, een echt duracellkonijn. Ze wil altijd maar feesten en wou zelfs naar een festival, maar toen heb ik gezegd dat ze moest thuisblijven om haar stem te sparen.”

En luistert Pauline dan ook naar die goede raad van ‘nonkel Regi’. “Ze heeft me die avond een foto gestuurd terwijl ze Uno aan het spelen was”, lacht Regi.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today