9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Aaron Blommaert: “Hebben we het dan zo slecht gedaan?”

Foto: Wim Dezutter

Tijdens het drukke tv-seizoen verschijnt Aaron Blommaert elke dag op onze televisie door zijn rol als Raven in ‘Familie’. Maar ook deze zomer zien we hem wekelijks passeren. Aan de zijde van Willy Sommers, Anne De Baetzelier en Laura Tesoro presenteert hij het nieuwe seizoen van ‘Tien Om Te Zien’.

“We zijn een gouden kwartet. Ik ben heel vereerd en dankbaar dat ik als ‘jonkie’ opnieuw van de partij mag zijn. Toen we hoorden dat ‘Tien Om Te Zien’ dit jaar niet één keer maar wel een hele zomer lang ging te zien zijn met Anne en Willy, wisten ik en Laura nog van niets. Wij dachten al: ‘Oei hebben we het vorig jaar zo slecht gedaan?’”, lacht Aaron in Story.

Maar gelukkig voor Aaron en Laura kwam ook voor hen snel het verlossende telefoontje. “We hoopte er stiekem op en waren dan ook heel blij. Ik hoop dat we nu vertrokken zijn voor vele jaren.”

Toen Aaron vorig jaar mocht presenteren was het zijn allereerste presentatieopdracht en was de jongeman bijzonder zenuwachtig. “Ik had ook maar één kans om een goede indruk te maken. Voor de eerste show dit jaar voelde ik ook wel weer wat stress, maar vanaf de tweede aflevering ben ik meer beginnen genieten.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today