9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Mathias Vergels niet langer populairste ‘Thuis’-acteur

Foto: VRT

Bij de vrouwen won Leah Thys dit jaar de ‘verkiezing’ van populairste ‘Thuis’-actrice. Bij de mannen was dat dit jaar Bram Spooren. Mathias Vergels moest dus na enkele jaren de overwinning uit handen geven.

“Maar ik ben blij voor Bram. Hij verdient het. Hij is een keigoeie acteur. Iedereen wordt ouder, ik ben nu toch ook al dertig. We zaten bij de vaste cast al even te wachten op goed, vers bloed. En met de intrede van Bram is dat er zeker gekomen”, zegt Mathias in Dag Allemaal.

We konden de laatste tijd niet om de besparingen heen bij VRT. Besparingen waar ook ‘Thuis’ mee te maken zal krijgen. De soap zal binnenkort door een extern productiehuis worden gemaakt.

Mathias riep samen met enkele collega’s de kijkers op om een petitie te tekenen om ‘Thuis’ bij de VRT te laten blijven. Een petitie die al veelvuldig werd getekend.

“Als acteurs hebben Lynn en ik voor een onzeker bestaan gekozen. Maar al die mensen die al heel lang achter de schermen werken, moeten nu ineens overstappen naar een ander bedrijf. Ook dat brengt veel onzekerheid met zich mee.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today