9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024

Marie Verhulst: “Wij maakten over alles ruzie”

Foto: NRJ

De band van Marie en Viktor Verhulst is mooi om zien. Ze zijn twee handen op één buik. Al is dat niet altijd zo geweest. Vroeger maakten de twee heel vaak ruzie om de kleinste dingen.

Dat ze nu zo’n goede band hebben, dat is voor hen de normaalste zaak van de wereld. Maar echt laten uitspreken dat ze zo’n sterke band hebben, dat doen ze niet.

“We zijn sowieso geen mensen van veel woorden en grote emoties. Maar we weten wat we aan elkaar hebben. Viktor zegt altijd: ‘Als ik iemand vermoord, zou jij de schuld op jou nemen om mij te sparen.’ En dat klopt, ik help het lijk begraven en we zwijgen erover. Ik ben een familiemens, voor vrienden en familie zou ik alles doen”, lacht Marie in Dag Allemaal.

Viktor was vroeger de stille van de twee Verhulst-kinderen. Maar dat is ook de voorbije jaren veel veranderd. Stilletjes aan heeft Marie haar broer zijn openbloeien.

“Wij gingen met papa mee naar zijn shows in de vakantie. Ik zat in de zaal en probeerde mee te dansen met het ballet. Viktor zat te spelen op zijn Game Boy. Maar dan is hij achter de schermen komen werken en bleek dat hij waanzinnig goed kon schrijven en concepten bedenken. Ik heb het idee dat hij nu op zijn plek zit.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today