13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Aaron Blommaert: “Ik kan mijn werk moeilijk loslaten”

Foto: VTM

Wat doet Aaron Blommaert dat toch goed. Hij is amper 20 jaar, maar heeft al zoveel mogen doen in zijn jonge leven. Zijn ouders zijn dan ook bijzonder trots op hun zoon en staan als één blok achter hem.

“Mama begint nog altijd te wenen als ik op een podium sta zonder dat ik nog maar één woord heb gezegd. Ze vinden alles goed wat ik doe. Maar ze zijn ook ontzettend trots op mijn broer en zus hoor”, lacht Aaron in Story.

Aaron zijn agenda is behoorlijk druk met veel opnamedagen voor ‘Familie’ en tal van andere projecten. Het is dus uitkijken voor Blommaert dat hij niet te veel hooi op zijn vork neemt.

“Ik bouw voldoende ontspanningsmomenten in. De mensen die me begeleiden hameren daar ook op. Dan ga ik sporten, vooral lopen, of lees ik een boek of een strip. Maar ik moet toegeven dat ik het alsmaar moeilijker vind om mijn werk los te laten.”

We leven nu eenmaal in een maatschappij waarbij we elke seconde van de dag bereikbaar kunnen zijn door onze smartphone, en dan vinden we ook maar moeilijk rust. “Ik heb wel al gevoeld dat ik echt eens moe kan zijn. Maar soms moet je even doorzetten. Maar ik hou het allemaal ook wel vol omdat het zo leuk en leerrijk is. Als dat niet meer het geval is, dan stop ik.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today