11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

James Cooke: “Hele dag op mijn C4 zitten wachten”

Foto: Play4

James Cooke zegt vaak wat hij denkt, er zit soms geen rem op de acteur en presentator en dat siert hem. Maar af en toe kan dat ook fout binnenkomen bij mensen.

Aan De Morgen vertelde James een verhaal van jaren geleden waarin Gert Verhulst een belangrijke rol speelt.

“Toen ik, zoveel jaar geleden, voor Gert Verhulst begon te werken, was ik allesbehalve starstruck. Ik zei elke morgen ‘goeiemorgen’ en hij zei nooit iets terug”, lezen we in De Morgen.

James begreep het niet, hij was zo vriendelijk tegen zijn baas en toch deed Gert niet de minste moeite om iets terug te zetten. “Op een ochtend heb ik luidop gezegd: ‘Zo moeilijk is een goeiendag niet, hoor.’ Gert zegt dat hij zich dat niet herinnert, maar ik weet het nog goed”, lacht James.
Tenminste, nu kan James er eens goed mee lachen, destijds was dat wel anders, geeft de presentator toe. “Ik heb de hele tijd zitten wachten tot iemand op de deur kwam kloppen met mijn C4”, zegt James bedeesd.

Of hij spijt heeft van zijn uitspraak van toen? Absoluut niet. “Integendeel, het was het begin van onze vriendschap. We voelden onmiddellijk een klik, we merkten meteen dat we vaak dezelfde ideetjes hebben, voor theater en televisie. We voelen elkaar goed aan. Ik heb al veel mogen leren van hem”, besluit James Cooke in De Morgen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today