9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024

Aaron Blommaert: “Ik kon me voor het hoofd slaan”

Foto: VTM

Trouwe kijkers van ‘The Voice van Vlaanderen’ hebben het al opgemerkt dat An Lemmens een nieuwe co-host heeft. Niemand minder dan Aaron Blommaert mag dit seizoen de kandidaten bijstaan voor en na hun optreden.

“Het is fantastisch. Ik weet dat ze bij VTM in me geloven en dat ze me kansen willen geven. Maar ik had niet verwacht dat ik zo snel zoiets groots zou mogen doen. Ik deed mijn schermtest met kinderen, dus ik dacht dat het voor ‘The Voice Kids zou zijn’”, zegt Aaron in Humo.

Maar niets was minder waar en Aaron werd al meteen voor de leeuwen gegooid door meteen ‘The Voice van Vlaanderen’ te mogen presenteren. “Ik heb met klamme handjes toegezegd. Ik denk al snel dat ik niet goed genoeg ben, maar tot nu toe is het vlot gegaan. En hoe meer de opnames vorderen, hoe comfortabeler ik me voel.”

Maar zo’n programma’s presenteren als ‘The Voice’, het zorgt soms ook voor moeilijke situaties. “Ik vind het wel moeilijk om altijd vlot en ad rem te zijn. Dat leidt al eens tot … onhandige uitspraken. Één keer stond ik bij een kleine jongen, zijn papa deed auditie en het jongetje zei: ‘Het komt goed, ik heb mijn gelukskousen aan.’ Waarop ik zei: ‘Ha, dan zullen we eens zien of die echt werken.”

Aaron kon zich op dat moment voor het hoofd slaan en heeft toen heel hard mee gehoopt dat de coaches zich zouden omdraaien. “Anders was dat kindje al het geloof in zijn geluksbrengers kwijt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today