2 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 december 2023
2 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 december 2023

Hugo Sigal: “Ik doe niks zonder haar”

Nicole en Hugo
Foto: PhotoNews

In oktober kan je Hugo Sigal terugvinden op het podium in zaal Elckerlyc in Antwerpen. Daar staat hij samen op de planken met Dirk Van Vooren en Luc Caals in ‘Spook van de Operette’, een hilarische komedie.

Na ‘#LikeMe’ is het een van de weinige, recente soloprojecten van Hugo zonder Nicole al zijn zijde op het podium. Zij wou dat Hugo nog verder ging, ook zonder haar.

“Ze gunt me dit enorm. Maar ik doe niks zonder Nicole. Ik wil altijd dat ze erbij is. Ze is altijd bij mij geweest en dat zal altijd zo blijven. Samen uit, samen thuis”, klinkt het bij Hugo in Primo.

Maar ondanks deze mooie en liefdevolle reden is er nog een andere belangrijke reden waarom Nicole altijd met Hugo meegaat ook al staat ze zelf niet op de planken.

“Dat is haar dementie. Ik wil haar niet alleen thuis laten. Tijdens de repetities zou ik me niet kunnen concentreren mocht zij er niet bij zijn. Ik zou voortdurend aan het piekeren zijn: ‘Gaat thuis alles wel goed?’ Die gedachte zou me niet loslaten. Nu heb ik dat niet. Als Colleken bij me is, kan ik me volledig laten gaan. Als ik aan het spelen ben, kan ik me gelukkig volledig afsluiten.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today