22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Christa Planckaert: “Hoe stom was ik toen”

Chateau Planckaert
VRT

Een relatie is werken, wordt wel eens gezegd. Dat heeft ook Junior Planckaert de voorbije jaren al meermaals ondervonden. Hij vond het bovendien erg moeilijk om zich open te stellen tegenover zijn partner en te praten als hem iets dwars zat.

Maar ook Junior is ondertussen een paar jaartjes ouder, zelfstandiger geworden en een dertiger kan al iets beter met zichzelf om, dan iemand van achttien jaar.

Junior was vroeger behoorlijk jaloers en dat zijn relatie soms in de weg. “Mijn vriendin en ik gaven elkaar niet de vrijheid waar we eigenlijk recht op hadden. Ik was vrij beklemmend in een relatie, maar nu heb ik meer zelfvertrouwen.”

Iets waar mama Christa Planckaert zich in herkent. “Toen ik zestien was, was ik enorm jaloers. Zo jaloers dat ik mezelf er pijn mee deed. Maar nu ben ik daar uit gegroeid. En nu denk ik vaak: hoe stom was ik toen”, legt ze uit in Dag Allemaal.

En dat is ook goed nieuws voor Pauline, de vriendin van Junior. “Het ziet er naar uit dat die jaloezie afneemt met de jaren en ik hoop dat ze gelijk hebben. Ik moet toegeven dat ik soms ook wel jaloers ben. Dat was in vorige relaties ook al zo, en die hadden toen bijlange niet zoveel aantrek als Junior nu.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today