4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Aaron Blommaert: “Ik mag niet teveel mezelf zijn”

Foto: Wim Dezutter

Deze zomer zijn het niet alleen oude rotten in het vak Willy Sommers en Anne De Baetzelier die ‘Tien Om Te Zien’ mogen presenteren, ook ‘jonkies’ Aaron Blommaert en Laura Tesoro zijn terug va de partij.

Voordat Aaron het podium op mocht als presentator kreeg hij van VTM de nodige coaching over het omgaan met de camera en hoe iets overbrengen naar het publiek. Maar hij kreeg ook tips van Kürt Rogiers en Koen Wauters, presentators met tonnen ervaring?

“De belangrijkste tip is dat je jezelf moet zijn, je mag niet de presentator willen spelen. Al mag ik dan ook niet te veel mezelf zijn, want dan begin ik Aalsters te spreken”, lacht Aaron in Story.

Hij leert nog altijd veel bij van zijn collega’s Anne en Willy en hoopt natuurlijk zo goed te worden als hen. Al zal je Aaron niet alleen als presentator op het podium zien, maar ook als optredende artiest. Samen met zijn groep BOBBY mochten ze er hun nieuwste single brengen.

Maar kiezen, dat kan Aaron niet. “Ik vind dat echt een moeilijke. Je kunt geen appelen met peren vergelijken. Ik sta gewoon graag op een podium om show te verkopen en mensen te entertainen. Daar krijg ik veel energie van. “

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today