13 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 maart 2023
13 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 maart 2023

An Lemmens haalt uit naar toeristen: “Schaam jullie heel, heel diep”

An Lemmens
Foto: VTM

Je kan over An Lemmens zeggen wat je wil, maar één ding is zeker een feit: zij is een dierenvriend tot in het puntje van haar kleinste teen. Als iemand dieren onrecht aandoet, dan tref je An in het diepst van haar hart. De vakantieperiode is een leuke periode, ware het niet dat je op de sociale media beelden ziet passeren die er mooi uitzien, maar waarachter heel wat dierenleed schuilt.

“Ik word mottig van alle beelden die hier op Instagram verschijnen van stieren die mishandeld gefolterd en vermoord worden in Spanje. Gefilmd door toeristen die het geweldig vinden om zo’n avondje entertainment mee te maken”, schrijft An Lemmens op Instagram. Dat mensen daarbij nog genieten van een overheerlijke cocktail, dat stoort An Lemmens. Zij heeft dan ook een boodschap voor die mensen: “Schaam jullie heel, heel diep”, schrijft An op haar sociale media.

Tegelijkertijd grijpt An Lemmens de kans om een oproep te doen richting andere dierenliefhebbers. “Zie je zelf stories of posts verschijnen van vrienden, familie, kennissen, collega’s die dergelijke fiesta’s bezoeken( of ander toeristisch vertier gebaseerd op dierenleed zoals oliftantenritjes, dolfijnenshows, etc): spreek hen erover aan! Use your voice”, besluit An Lemmens. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today